Årets Pressefoto

Pelle Rink

Pelle Rink

2003

Folk besøger stormagasinet NK - stedet hvor den svenske udenrigsminister Anna Lindh blev stukket ned.

2006

Gammel dame på det jødiske plejehjem Meyers Minde. De ansatte fortæller, at hun har siddet som på billedet, uden kontakt til omverdenen, i mange år. Få uger efter var hun død.
Vent her. I 1984 åbnede det første asylcenter i Danmark. I midten af halvfemserne var der omkring 160 asylcentre. I 2006 er der ni tilbage. I år 2000 fik 12.200 personer behandlet deres ansøgninger om asyl og 49% fik opholdstilladelse. Visse – lukket 30. september 2003.

2007

Nik og Jay. Når Nik og Jay er på tour, er der tradition for et koncept, der kaldes ?pick and choose?. Det går ud på, at bandets trommeslager efter koncerten går ud blandt publikum og vælger nogle piger, der får lov til at komme med backstage, hvor de får mulighed for at hænge ud med drengene. Efter koncerten i Rønne på Bornholm blev pigerne inviteret med på bandets hotel, hvor festen i løbet af natten fandt vej til jacuzzien.
Fogh udskriver valg kl. 13 på Christiansborg. Senere på eftermiddagen er Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti allerede ude og dele valgfoldere ud på Strøget i København, hvor hun blandt andre møder rapperen Zaki til højre.
Peter Bastian.

2011

Kærlighed og parforhold i Sydkorea er omgærdet af en del traditioner. På Namsan bjerget i Seoul har unge par fæstnet tusindvis af hængelåse med hjerter og beskeder, der symboliserer deres kærlighed og commitment til hinanden.