Årets Pressefoto

Carsten Snejbjerg

Carsten Snejbjerg

2003

Det lokale plejehjem i Antiqua, Guatemala, udgør det næstsidste hvilested for cirka 180 ældre beboere. Plejehjemmet er det sidste opsamlingssted for ældre, hvor familien enten ikke længere ønsker at passe de ældre eller ikke længere magter det.

2004

Mikkel 'Hitman' Kessler øjeblikket inden han træder ind i rampelyset i Brøndby Hallen i kampen om WBA-verdensmesterskabet i super-mellemvægt mod mesteren Manny Siaca, Puerto Rico.

2005

Booker T. Washington High School møder North Forsyth. Kampen er den første i play-off delen af High School Football turneringen, hvilket betyder at taberen er ude af kampen om medaljer. Spillerne fra Washington gør sig de sidste mentale forberedelser. (05-11-2005, Atlanta, USA).
David Hirschhorn under den sidste træning før de danske mesterskaber i gymnastik. (21-04-2005, København, Danmark).

2006

2007

2008

Grænsen mellem Sydossetien og Georgien. Få kilometer længere fremme ligger Tskhinvali. Det var denne vej, de russiske tropper og tanks kom buldrende.
Anders Fogh Rasmussen taler til soldaterne under besøget i Price lejren, der ligger i den uroplagede Helmand-provins. Det er første gang, at en dansk minister er så tæt på kamphandlingerne.

2009

La Trinidad, Filippinerne. Filippinerne blev i løbet af september og oktober ramt af flere tyfoner. På et tidspunkt stod 80 procent af Manila under vand. Over 4 millioner mennesker blev berørt af over-svømmelserne. Flere hundrede mennesker omkom, da den voldsomme regn forårsagede mange jordskred i den bjergrige Benguet provins. I La Trinidad blev mennesker og huse revet med, da regnen satte et massivt jordskred i gang.
Barack Obama besøger for første gang Danmark i forbindelse med IOC-kongressen og Chicagos bud på OL i 2016 og er på hyggelig lynvisit hos statsminister Lars Løkke Rasmussen.

2010

Athen, Grækenland. Fagforeningerne havde onsdag den 15. december 2010 på ny varslet en 24-timers generalstrejke i protest mod regeringens økonomiske politik og nedskæringer. Athens gader blev hurtigt til en skueplads for kampe mellem politi og demonstranter.

2012