Årets Pressefoto

Miriam Dalsgaard

Miriam Dalsgaard

2004

2005

NEW ORLEANS I en af New Orleans fattige bydele frygter beboerne at blive ofre for den vildtvoksende kriminalitet efter orkanen Katrina har raseret byen. Sonny er klar til at forsvare sig selv og sine naboer. (05-09-2005).

2006

Havet kl. 4.45. Siden 1969 har Bent hver morgen badet fra Helgoland Badeanstalt på Amager. Mens der ventes på den nye badeanstalt, foregår morgenens dukkert fra Lille Helgoland. Vandet er varmt, næsten 22 grader.

2007

Asylbørn. Mina 10 år fra Irak. Har været 7 år i Danmark. Hun bor stadig på Kongelunden med sin mor, sin storesøster, sin lillesøster og sin storebror. Hendes far har opholdstilladelse og bor i Danmark, men ikke på Kongelunden. Han besøger familien, men har en anden familie.

2009

2012

Da moderens angst var størst, brugte Jane mest nætterne på at sidde i sin rede i skarnsdyngerne og surfe på computeren efter artikler om psykiatri eller samle elektroniske puslespil. Hvis hun da ikke kravlede op i deres fælles seng for at nusse sin mor til ro. Om dagen vågede hun over moderen, skrev klagebreve til statsministeren eller ombudsmanden, sørgede for mad og medicin. I dag har moderen det bedre – på billedet er det en hyggestund i soveværelset fredag aften, inden de skal sove.