Årets Pressefoto

Robert Attermann

Robert Attermann

2004

Slukningsarbejdet var stadig i gang tre dage efter fyrværkeri-eksplosionen i Seest. Hele området mindede mest om en krigszone.
Teddy bor i Esbjerg. Han er uddannet på havet, og det bærer hans ydre præg af. For tiden bor han alene, men har tidligere været gift og har tre børn, som han ser jævnligt. Han har sin daglige gang på sit stamværtshus sammen med hunden Kvik, som er hans trofaste følgesvend.
...because you deserve it! Frederik Berglund fra EFB i kampen mod Rosenborg i Royal Leauge. Den svenske stjerneangriber er det store hit blandt teenage-pigerne på Esbjerg stadion.

2005

Aids truer Ugandas udvikling og velfærd. For sygdommen rammer typisk mennesker i den arbejdsdygtige alder mellem 20 og 45 år. Når tusindvis af mennesker bliver syge eller dør i den allermest aktive alder, forsvinder muligheden for at tjene penge til dem selv og til landet. Og når forældrene dør, må børnene ofte sørge for sig selv. Derfor får de sjældent tid til at passe skolen og få en ordentlig uddannelse. (17-08-2005).
Den 8. oktober 2005 rammer et kraftigt jordskælv det nordlige Pakistan. Balakot bliver meget hårdt ramt. Det var en gang været en by. Med hoteller, forretninger og private hjem. I dag består byen af et virvar af forvreden jern og ødelagte betonelementer. Alt kollapsede i løbet af de 45 sekunder, jordskælvet varede. På de samme 45 sekunder mistede byen omkring 20.000 af sine 30.000 indbyggere. (28-10-2005, Balakot - Pakistan).